ápr
4

Csillagok...

Címkék: szeged olcsó csillag világító | Szerző: Réka.sz | 7:54 pm

Mivel ez egy ékszerekről szóló blog, így talán nem is ez a legmegfelelőbb hely, hogy a sötétben világító csillagokról legyen szó. De olyannyira népszerűek voltak, ráadásul nem is jutott mindenkinek, aki szeretett volna, így ebbe is belevágok:)

Régebben én is egy szegedi áruházban vettem sötétben világító csillagokat. Az egész szobámat teleragasztgattam volna velük, de ahhoz elég drágák voltak. Találtam viszont egy helyet, ahol nem csak olcsóbban lehet hozzájutni, hanem sokkal többféléből lehet válogatni :) Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én például a szegedi boltokban nem láttam ezekből színválasztékot.

Jöjjön a lényeg: Még ugyan nincs készleten, de rövidesen megérkezik 500 színes csillag: rózsaszín, zöld, kék, narancssárga és fehér. Mindegyik színből 100 darab.

Nem szokásom előre meghirdetni, azt szeretem, hogyha már kéznél van, mert az a biztos. Ám mivel az előző csillagmennyiség elfogyott, jó néhányan voltak, akik például rózsaszínt és kéket szerettek volna, de nem jutott, ezért ők elsőbbséget élveznek. Ez volt az oka, amiért most kiposztolom: akit érdekel, gondolkodhat rajta és mint régen az oviban "lestipi-stopizhatja".:D Mi még most is ezt csináljuk több mint 20 éves létünkre :)

Az előző készletből még maradt 10 darab sárga csillag, várják új, szerető gazdijukat :)

Pár szót a méretről: elég picik, mindegyik 2,5 cm-es. De nem a méret a lényeg (és itt nem kell semmi rosszra gondolni), ugyanis amikor kb. 20 percig ég a szobámban a villany, majd lekapcsolom: a sok pici csillag hihetetlen világot teremt. Nevezhettek naivnak, vagy bárminek, de olyan jól esik elalvás előtt a csillagokat bámulni :)

Mielőtt még elfelejtem: nem csak csillagok lesznek, hanem bármi más. Néhányat felsorolok a kínálatból: szitakötők, macik, hangjegyek, lepkék, bolygók, dínók, angyalok, falevelek, kézlenyomatok, szívek, halak, nonfiguratív minták, betűk, halloween figurák (tök, denevér, boszi, szellem, csontváz), delfinek, vadállatok (oroszlán, víziló, antilop, tigris, teve, farkas), mosolygós smiley-k, számok, kacsák, hópelyhek.

A csillagokat leszámítva a fentebb leírtak egységes csomagban vannak, átlagban 8-12 darabosak attól függően, hogy mekkorák. De ezek nagyobbak, mint a csillagok:) A csomagok átlagos ára 300, maximum 400 Ft körül lesz, de mivel külföldről érkeznek, az ár nagyban függ a dollár és a forint árfolyamától.

Mint láthattátok, elég sok világítós figura közül lehet választani, ezért nem is rendelem meg mindet, nem tudom, hogy melyikre lenne igény. Éppen ezért kérlek titeket, hogy akit érdekel, jelentkezzen, küldök képet és ha tetszik, megrendelem. A rendelésre átlagosan 2, maximum 3 hetet kell várni. Sajnos ez nem megy olyan gyorsan.

Ízelítőnek néhány kép:

csill.jpg

vilbolygó.jpgvilszmájli.jpg

Nyugodtan írhatjátok ide kommentben, e-mailben: reka.sza@citromail.hu vagy facebookon: http://www.facebook.com/reka.sza

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerek-nonstop.blog.hu/api/trackback/id/tr554364004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása