ápr
8

Első körben mindenkinek boldog nyuszit és sok locsolót holnapra! :)

nyuszi-a-húsvéti.jpg

Az ékszerekkel kapcsolatban: lassan kezd komolyabbra fordulni a dolog. Hamarosan megérkezik egy rakat ékszer és az "alkatrészek", kellékek, amikkel én is nekiállhatok az ékszerek gyártogatásának. Közben történt/és még történik is néhány változás. Az előző bejegyzésemben írtam a facebook-oldalról: ott láthatók a majd "piacra kerülő" ékszerek, az újdonságok. Azon az oldalon én csak egyik admin vagyok, mivel kaptam egy partnert, amolyan csendes társat. Aki tőlem rendel, továbbra is velem fog találkozni és a levélváltások is velem történnek.

A reklámért viszont már nem tudok felelni, a szállításokkal elég sok a teendő, ráadásul mellette még tanulni is illik. Ezért ha időtök engedi, egy like-ot, megosztást, vagy kommentet szívesen fogadok és nagy segítség lenne:) Hiszen minél többen vagytok, annál gördülékenyebben és gyorsabban megy a rendelés és annál több lesz az ékszerválaszték. :)

Írtam korábban egy nyereményjátékról is, ahol egy medált kaphat az, aki a fentebbi "feltételeknek" megfelel és a sorsoláson az ő nevét húzom ki :) Minél több a komment, like és megosztás, az az illető annál nagyobb eséllyel fog nyerni. Az ingyen kristálymedált pedig ki ne szeretné :)

Akinek szünet van, az töltse hasznosan, de pihenjen is; akik pedig ilyenkor is dolgoznak, vagy iskolába járnak, otthon dőljenek le egy kicsit, nyomjanak be egy jó kis zenét és csak relaxáljanak! :)

Réka

exclamation-001.jpg

Update: Azokat tudom bevenni a nyereményjátékba, akik a facebook-oldalt like-olják/kommentelik/megosztják. A facebooknak és az adatvédelemnek köszönhetően az ide leadott like-oknál nem tudom, hogy ki volt az "elkövető", név nélkül pedig nehéz nyerni.

http://www.facebook.com/Lettyelle

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerek-nonstop.blog.hu/api/trackback/id/tr484371278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása