jún
28

A korábbi tapasztalatok arra ösztönöznek, hogy ezt a bejegyzést megosszam Veletek:

1. Az egyik legfontosabb pont, hogy a méreteket nem poénból írom le, arra légyszi figyeljetek. Volt már belőle gond, hogy valamit nagyobbnak gondoltatok egy kép alapján, mint amilyen valójában. Ezért mindegyik ékszernél leírom a pontos méreteket. Ha ez mégis elmarad, ne kövezzetek meg érte, én is ember vagyok, tévedhetek. Ezért (és nem csak emiatt) vásárlás előtt inkább kérdezzetek, szívesen válaszolok. :)

2. Garancia: az általam készített ékszerekre fél éves garanciát vállalok. Előfordulhat, hogy elenged a ragasztás, elgörbül egy drót, azt természetesen ingyen megcsinálom. A postaköltséget viszont Nektek kell állnotok.
A nem általam készített ékszerekre egy hetes garanciát vállalok. Amikor észreveszitek, hogy gond van vele, lehetőleg még aznap szóljatok és megoldjuk a problémát: kicserélem (ha van még belőle), vagy visszaadom az árát (kivéve a postaköltséget).
Ha az ékszert hibásan kapod (pl. ha szállítás során összetörik, megrongálódik), még aznap jelezd és kicserélem, vagy visszautalom a pénzt.
Postai átvétel esetén az ékszer(ek) hibáit fényképpel illusztráljátok!
A garancia érvényét veszti, ha nem rendeltetésszerűen lett használva.

Megtekintési garancia:  Ha elégedetlen vagy az ékszerrel (azaz az ékszer ép állapotú, de nem tetszik), a teljes összeget (kivéve postaköltséget) visszautalom, abban az esetben, ha a levél kézhezvételét követő 2 napban jelzed felém (indoklással). Ekkor a feladatod: következő munkanap postára adod, én pedig visszautalom az árát, vagy levásárolod. Ékszert csak akkor veszek vissza, ha az hordatlan, hibátlan állapotban kerül vissza hozzám.

Megfelelő használat esetén nem lehet gond az ékszerekkel, ha mégis, kérlek jelezzétek felém és találunk rá megoldást. :)

3. Az ékszerek többsége kézműves termék (akár én csinálom, akár más), ezért az ékszer minimálisan eltérhet a képen láthatótól, illetve a fényképezőgép is csalhat. Ha valami nem stimmel az ékszerrel, nem tetszik, akkor lásd a 2-es pontot!

4. Szállítás
A postaköltségek a blog bal hasábján láthatók.
Eddig egyszer fordult elő, hogy egy kis csomag nem ért célba, és sajnos ez megeshet máskor is. Kérlek, legyetek türelemmel, hátha csak elkeveredett. Ha egy hét után sem ért oda, jelezzétek felém és a részleteket e-mailben megbeszéljük.
Amennyiben rendelésre érkezik az ékszer külföldről, kérlek vegyétek figyelembe, hogy a szállítási idő nem 2 nap lesz, hanem hetekbe is telhetnek. A szállítási időt befolyásolják a külpolitikai viszonyok és az időjárás is (gyakran késnek amiatt a csomagok, ha törlik a repülőjáratokat). Ez nem rajtam múlik, megsürgetni sem tudom, így ennek tudatában rendeljetek.

Ha valamit kihagytam, vagy bárkinek kérdése van, szívesen válaszolok rá itt kommentben, facebookon: http://www.facebook.com/Lettyelle vagy e-mailben: reka.sza@citromail.hu vagy lettyelle@gmail.com címen.

Köszönöm, hogy elolvastátok :)

Réka

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerek-nonstop.blog.hu/api/trackback/id/tr254617743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása