már
26

Achátfélék gyógyhatásai

Elsősorban a tüdőre hat. Füstmérgezés esetén segít, hogy szervezetünk visszanyerje természetes egyensúlyát. Ha valaki szeretne felhagyni a dohányzással, jó hasznát veheti ennek a kőnek. Javítja a sejtek regenerációs képességét, és hatással van a vérképzésre is. Erősíti az ellenálló erőt, pozitív hatással van az idegekre. A hólyagra és az epehólyagra is hat. Lelkileg segít, hogy könnyebben dűlőre jussunk félelmeinkkel. Javítja a kitartóképességet, ugyanakkor segíti a belső nyugalmat és higgadtságot.

Az achát kő bevonzza és erősíti a szerelmet az életünkbe!

Az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatása révén ellenállóbbá tesz a betegségekkel szemben. Fizikai kimerültség esetén is segítséget jelent. A belső szervekre is hat, mint például a méh, gyomor és a belek. A szemre is hat, így például fenyegető retinaleválásnál, retinabántalmaknál, zöldhályognál. Nyugtat és véd a negatív hatásokkal szemben. Általános állapotjavító, erősítő, amely enyhít a stressz okozta fejfájáson. (Forrás: webshopnet.hu/tisztaforras)

Egy Hermosa ékszert láthattok: a karkötő 925-ös ezüstből készült (tartalmazza a 925-ös próbajelet) és achát ásványok ékesítik.

Az ékszer 19 cm hosszú, a T-kapocsokon keresztül szabályozható a mérete.

Ajándék ékszerdobozzal :)

Ár: 1900 Ft

Készleten :)

hermosa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerek-nonstop.blog.hu/api/trackback/id/tr585157856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása