aug
27

Eltérő jellegű poszt lesz a többihez képest. Nem ékszereket, hanem segédeszközöket láthattok.

Aki szeret apró dolgokkal bíbelődni, szívesen tölti az idejét kézműves elfoglaltsággal, vagy éppen aki nem elég ügyes, azoknak ajánlom ezeket a formákat. Gyurmázáshoz való (lehet sima gyurma, vagy hőre keményedő). A formák adnak egy kiindulópontot és segítségükkel bárki lehet kreatív, legyen akár gyerek, akár felnőtt. Kézügyesség sem kell hozzá. :)

Egyes formák szilikonból vannak, mások keményebb anyagból.

Használata: csak tömd bele a gyurmát, de vigyázz, ne lógjon ki a formából, mert akkor nem lesz szép. Persze ezeket utólag le lehet vágni :)
Ha kész, csak szedd ki belőle. Egyes gyurmáknál érdemes várni egy kicsit, hogy picit száradjon, akkor nem fog odaragadni mindenhez kiszedésnél.
A kemény formánál érdemes használat előtt behintőporozni a formát, mert a gyurma kiszedése egy kicsit több ügyességet kíván. De minden csak gyakorlás kérdése :)

A formák eredete: néhányat én készítettem, néhányat vettem, de az itt láthatók használatlanok, ugyanis a prototípusok nálam vannak :)

Árakat és méreteket az egyes képeken láthatjátok.

Röviden a választék: kutya, Hello Kitty, rénszarvas, hópehely, mézeskalács / Mézi, virág, teknős, karácsonyi cukorpálca, rózsa, magyal, masni.

CIMG6014.JPG

CIMG6028.JPG

CIMG6025.JPG

CIMG6026.JPG

CIMG6023.JPG

CIMG6021.JPG

CIMG6020.JPG

CIMG6016.JPG

CIMG6015.JPG

CIMG6019.JPG

CIMG6022.JPG

CIMG6017.JPG

CIMG6018.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerek-nonstop.blog.hu/api/trackback/id/tr305480191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása