nov
30

Végre megérkeztek a várva várt Pilgrim ékszerek! :)

Néhány szót a Pilgrim ékszerekről:

"A PILGRIM Európa egyik legnépszerűbb divatékszer márkája. A kézzel készített PILGRIM termékekre jellemző, a merész, váratlan ötletek alkalmazása, az eredeti, újdonságnak számító különleges anyagok, színek bátor kombinálása. A saját tervezésű PILGRIM design, mindig kitűnik a tömegből. Forma- és színvilága jelentősen meghatározza az aktuális divattrendet. A PILGRIM ékszer meghatározó reklámarcai az amerikai színésznő Liv Tyler, francia színésznő Emmanuelle Béart és a dán szupermodell Helenaa Christensen. Az arannyal és ezüsttel bevont száz százalékban nikkelmentes PILGRIM ékszerek díszítéséhez Swarovski kristályokat, féldrágaköveket, üvegköveket, valamint természetes gyöngyöket használnak. Az 1983 óta kínált PILGRIM termékek jelenleg ötvenöt országban kaphatóak. Több, mint ötezer ékszerüzlet, forgalmazó és nagykereskedés kínálja a márkatermékeket világszerte. Az ékszer mellett kiváló minőségű napszemüveg, bizsu kiegészítő, és saját tervezésű, acéltokkal ellátott, japán és svájci szerkezetű óra is megtalálható a kínálatban." Forrás: pilgrimekszer.hu

Pilgrim ékszert Magyarországon minket leszámítva csak öt helyen lehet kapni, viszont garantáltam nálunk a legolcsóbb! :)

Pilgrim ékszereinken megtalálhatóak a Pilgrim márkajelölések, ahogy a képeken is láthatjátok.

EREDETI ÉKSZER, NEM REPLIKA!

Térjünk is rá a nyakláncra :)

A lánc 1 mm széles, a medál golyója 22 mm átmérőjű. A nyaklánc teljes hossza 60 cm (ez állítható), súlya 12,5 g.
A kapocsnál fityeg az eredetiséget igazoló embléma, melynek egyik oldalán Pilgrim, a másik oldalán Danish Design olvasható.

Garantáltan 100%-ban nikkelmentes!

Ár: 3400 Ft

Ajándék ékszerdobozzal! :)

Készleten :)

pilgrim4.JPG

pilgrim5.JPG

pilgrim6.JPG

A nyaklánc ára máshol:

 

pilgrimár2.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerek-nonstop.blog.hu/api/trackback/id/tr245252188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása