ápr
11

Elmúlt a Húsvét, mindenki újult erővel veti bele magát a munkába, tanulásba, vagy éppen a semmittevésbe:) Szokásomtól eltérően most egy kicsit lógatom a lábam, hanyagolom a tanulást, és annyi Szegeden eltöltött idő után a macskuszok és a kutyusok nagy örömére megy a dédelgetés mesterfokon:)

Más is történt tegnap... Jöttek új ékszerek, de nem teszem fel mindet egyszerre, nem akarom "ellőni" mindet, hanem szépen lassacskán :)

Kezdetnek legyen egy bronzszínű fülbevaló, ami a retro szerelmeseinek lehet kincs. :) Eddig nem voltam oda az ilyen dolgokért, csakis ez ezüst- és ezüstszínű ékszerekért bolondultam, de néhány napja (ahogy a facebook-oldalra is elkezdtem feltöltögetni ezeket a vintage-stílusú karkötőket) egyik percről a másikra megtetszettek. :)

A fülbevaló a kapocs nélkül 4,5 cm hosszú és 3,5 cm széles, a gyöngy részek anyaga fa.

Ára: 350 Ft

Készleten :)

Ezúttal megragadom a lehetőséget: A közvélemény kutat ás! :D

Kommentben, levélben, vagy a facebook-oldalra szívesen várom a véleményeteket, kit milyen stílus, típus, szín, forma, anyag, gyöngy, fa, bőr, toll... érdekel. Ha nincs kívánság, akkor olyanokat rendelgetek és csinálgatok, ami nekem is tetszik, ilyen szempontból elfogult vagyok:)

Az elérhetőségek:

http://www.facebook.com/Lettyelle

lettyelle@gmail.com vagy

reka.sza@citromail.hu

A nyereményjáték aktív, folyamatosan kerülnek be a kalapba azok nevei, akik kommentelnek, like-olnak és megosztanak. Megéri, mert valakinek a neve már 4-szer került bele a kalapba :)

Képek a fülbevalókról:

fa3.jpg

fa1_1.jpg

fa2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerek-nonstop.blog.hu/api/trackback/id/tr24382870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása